Logo Rotterdam
Kennisgeving bestemmingsplan ‘De Ruyterstraat 36’, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van 30 januari 2015 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 12 maart 2015)

het ontwerpbestemmingsplan "De Ruyterstraat 36” ( NL.IMRO.0599.BP2089DeRuyterstr -) met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau van politie), kamer 029.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via

de gemeentelijke website http://www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en via

www.ruimtelijkeplannen.nl.

In het kader van het project ‘Zelfbouw Rotterdam’, waarbij geïnteresseerden een pand geheel naar eigen wensen kunnen bouwen, is de gemeente voornemens het kavel op de hoek van De Ruyterstraat en de Marinestraat in eigendom uit te geven. Ter plaatse kan een gemengd programma worden gerealiseerd, bestaande uit minimaal 4 en maximaal 10 woningen en, enkel op de begane grond de mogelijkheid voor een niet-woonprogramma, zoals kantoor- en/of bedrijfsruimte.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van Stadsontwikkeling, R&W/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde

zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat na telefonische afspraak doen ten kantore van Stadsontwikkeling, Wilhelminakade179 te Rotterdam. Voor het maken van een afspraak kunt u op maandagmiddag of op woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur 010-4895241 bellen.

Rotterdam, 28 januari 2015

Burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen, P.W. Verhoeven Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

Naar boven