Logo Loon op Zand
Ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Buitengebied 2015’, Loon op Zand

NL.IMRO.0809.BPBuitengebiedHerz-on01

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Herziening Buitengebied 2015” voor iedereen ter inzage ligt.

Dit plan is een herziening van het bestemmingsplan “Buitengebied 2011”. De basis voor de herziening wordt gevormd door:

  • 1. de uitspraak van de Raad van State en de reactieve aanwijzing;

  • 2. een verwerking van de gewijzigde Verordening ruimte 2014;

  • 3. een aantal verbeteringen van het bestemmingsplan Buitengebied 2011 op basis van recente inzichten en enkele kleine wijzigingen op verzoek.

Voor de niet in deze herziening opgenomen onderdelen blijft het bestemmingsplan Buitengebied 2011 van kracht.

In het bestemmingsplan “Herziening Buitengebied 2015” zijn alle regels vanuit het bestemmingsplan Buitengebied 2011 overgenomen. Hierbij is met doorhalingen (grijs) en in gekleurde tekst (groen) aangegeven op welke onderdelen de herziening van toepassing is. Een reactie kan zich dan ook alleen richten op deze onderdelen.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. Dit kan van donderdag 18 juni 2015 tot en met woensdag 29 juli 2015 bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in de gemeentewinkel. U kunt het plan ook bekijken op www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactie geven

Iedereen kan binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke zienswijze naar: De gemeenteraad van Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge inspraakreactie geven? Neem dan contact op met Eefje van Daesdonk van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289165 of e-mail: e.vandaesdonk@loonopzand.nl.

Naar boven