Logo Teylingen
Bekendmaking bestemmingsplan ‘Fort Marina Warmond‘ gewijzigd vastgesteld, Teylingen

Digitale naam plan: NL.IMRO.1525.BP2011WAR10001-0401

De gemeenteraad heeft op 18 december 2014 het bestemmingsplan ‘Fort Marina Warmond’ gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan dat ter inzage heeft gelegen.

Toelichting

Het bestemmingsplan biedt het planologisch en juridisch kader waarbinnen de in dit plangebied beoogde nieuwe ontwikkeling mogelijk wordt gemaakt.

Voor het gebied aan de noordzijde van de bebouwde kom van Warmond is een stedenbouwkundig plan opgesteld voor de herontwikkeling van de verouderde jachthavens ‘t Fort en (voorheen) Gebroeders Visch. De gronden zijn nagenoeg allemaal in eigendom van Fort Marina en zullen worden ontwikkeld tot een gemengd gebied met één of twee nieuwe grondgebonden woningen, vier appartementengebouwen en een havenkantoor met kleinschalige horeca, met daarbij openbare ruimte en parkeervoorzieningen

Ter inzage

Het raadsbesluit van 18 december 2014 met het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Fort Marina Warmond met daarin opgenomen de ingebrachte (inspraak)reacties en de weerlegging van de zienswijzen (zie Hoofdstuk 7 Maatschappelijke uitvoerbaarheid) liggen van donderdag 22 januari 2015 tot en met woensdag 4 maart 2015 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor in Sassenheim.

Inzien

De digitale versie van dit vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op www.teylingen.nl onder-‘Bouwen en verbouwen – Bestemmingsplannen en projecten – Warmond – bestemmingsplan Fort Marina Warmond’ vindt u een link naar het digitale vastgestelde bestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep tegen het vaststellingsbesluit van 18 december 2014

Van donderdag 22 januari 2015 tot en met woensdag 4 maart 2015 is het instellen van beroep mogelijk voor:

  • Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren hebben gebracht;

  • Belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • Iedere belanghebbende wat betreft de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft aangebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Crisis- en herstelwet

Op dit plan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat u de argumenten in het beroepschrift dient op te nemen. Een beroepschrift kan na 4 maart 2015 niet meer worden aangevuld. Argumenten die na 4 maart 2015 worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt op donderdag 5 maart 2015 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Richard Rietveld via telefoonnummer 14 0252 of stuurt u een e-mail naar r.rietveld@teylingen.nl.

Naar boven