Ontwerpbestemmingsplan “Lochemseweg 21 en 22a”, gemeente Zutphen
Logo Zutphen
Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 18 juni 2015 bij het loket van de gemeente Zutphen, 's Gravenhof 2, voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt:
Bestemmingsplan “ Lochemseweg 21 en 22a .
Het bestemmingsplan ziet op het verkleinen van de bouwmogelijkheden (bouwvlak) op het perceel Lochemseweg 21 en het evenredig vergroten van de bouwmogelijkheden (bouwvlak) op het perceel Lochemseweg 22a teneinde nieuwbouw van een melkveestal op laatstgenoemde perceel te realiseren.
Plangebied
Het plangebied is gelegen in het buitengebied van de voormalige gemeente Warnsveld aan de Lochemseweg, aan de westzijde van de spoorwegverbinding tussen Zutphen en Vorden.
Zienswijzen
Een ieder kan op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging, van 18 juni 2015 tot en met 29 juli 2015, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het bovengenoemde bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 41, 7200 AA Zutphen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontact, telefoonnummer 14 0575.
Plan inzien
Het ontwerpbestemmingsplan “Lochemseweg 21 en 22a” kunt u inzien in het stadhuis, bij het Loket, ’s Gravenhof 2 te Zutphen.
Het plan is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl, onder “Actueel” en dan kiezen voor “Plannen ter inzage”. Ook is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:
De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen via de link:
Zutphen, 17 juni 2015
Burgemeester en wethouders van Zutphen
Naar boven