Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Princenhage, omgeving Burg. Luysterburghstraat’
Logo Breda
Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de volgende stukken ter inzage liggen:
  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Princenhage, omgeving Burg. Luysterburghstraat’(NL.IMRO.0758.BP2015214002-0301)
  • de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst over grondexploitatie.
Bestemmingsplan
Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het realiseren van maximaal 65 grondgebonden woningen en een speelterrein. Het plangebied betreft het terrein van de voormalige tramremise van Veolia aan de Mastbosstraat 14 en het aangrenzende terrein.
Overeenkomst over grondexploitatie
Op grond van artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders bekend dat er een overeenkomst over grondexploitatie (anterieure overeenkomst) als bedoel in artikel 6.12. Wro is gesloten voor deze locatie met de Ontwikkelingscombinatie NBU/Maas-Jacobs BV.
Informatieavond
Voor belangstellenden zal een informatieavond worden gehouden over dit ontwerpplan op 18 juni 2015van 19.30 tot 22.00uur in Partycentrum De Posthoorn, Haagweg 448 te Breda.
Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst over grondexploitatie liggen ter inzage van 18 juni tot en met 29 juli 2015. Het ontwerpbestemmingsplan en de zakelijke beschrijving zijn te raadplegen op de gemeentelijke website: www.breda.nl, via ‘Wonen, Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook liggen het ontwerpbestemmingsplan en de zakelijke inhoud ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor.
Zienswijzen
Van 18 juni tot en met 29 juli 2015 kunt u uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 3969.
Naar boven