Gemeente Rhenen - Ontwerpwijzigingsplan “Radboudweg 9”, Rhenen
Logo Rhenen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat met ingang van 22 januari 2015 gedurende zes weken het ontwerp wijzigingsplan "Radboudweg 9" in het kader van artikel 3.9a, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0340.WPRadboudweg9-on01
Deze publicatie dient tevens te worden opgevat als de kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.
Inhoud wijzigingsplan
Het plan betreft de toepassing van een wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan “Rhenen Stad 2012” en voorziet in de wijziging van de bestemming ‘Bedrijf’ naar ‘Wonen’. Deze wijziging maakt de realisatie van 4 grondgebonden woningen mogelijk op het perceel Radboudweg 9 te Rhenen.
Inzien
Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 22 januari 2015 tot en met woensdag 4 maart 2015 voor een ieder ter inzage.
  • Het wijzigingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.rhenen.nl [onder Actueel > Ter inzage].
  • Een analoog (papieren) exemplaar van het wijzigingsplan is ook in te zien aan de Rhenense Publieksbalie in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen.
Tegen vergoeding kan een afschrift van het ontwerpplan worden gevraagd op het gemeentehuis.
Zienswijzen
Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders naar voren brengen. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen, postbus 201, 3910 AE Rhenen.
Voor meer informatie en/of het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact op worden genomen met het cluster Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 140317.
Naar boven