Vastgesteld bestemmingsplan ‘Kernen Maasdonk, herziening Zandstraat 6 Nuland’ en verlenen omgevingsvergunning voor activiteit bouwen Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)
Logo 's-Hertogenbosch
Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 3 of 4 van de Wet ruimtelijke ordening
Het college maakt bekend dat het bestemmingsplan ‘Kernen Maasdonk, herziening Zandstraat 6 Nuland’ (NL.IMRO.1671.BPKM2014DN000093-01VA) met ingang van 15 juni 2015 gedurende zes weken ter inzage ligt. De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan ‘Kernen Maasdonk, herziening Zandstraat 6 Nuland’ op 12 mei 2015 ongewijzigd vastgesteld.
Daarnaast deelt het college mede dat het op 8 juni 2015 heeft besloten om omgevingsvergunning te verlenen voor activiteit bouwen van commerciële ruimten met daarboven acht appartementen.
De omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen is tevens meegenomen in de gecoördineerde voorbereiding van deze besluiten.
 
Het bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan Kernen Maasdonk 2006. Het bestemmingsplan voorziet er in dat de bestaande bestemming van het perceel Zandstraat 6 in Nuland wordt herzien voor de bouw van een centrumvoorziening bestaande uit commerciële ruimten met daarboven acht appartementen.
 
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Het bestemmingsplan kunt u ook inzien op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen (klik op Bestemmingsplannen, Vastgesteld) of op www.ruimtelijkeplannen.nl (plan bekijken, bestemmingsplannen ID: NL.IMRO.1671.BPKM2014DN000093-01VA). Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? Op het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet. De verleende omgevingsvergunning kunt u inzien op onze internetsite via http://www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/bouwen-en-wonen/bouwen/publicaties-omgevingsvergunning/definitieve-beschikkingen-omgevingsvergunning/
 
Beroep tegen het bestemmingsplan en/of omgevingsvergunning?
Wilt u beroep instellen tegen het bestemmingsplan dat de raad heeft vastgesteld en of de verleende omgevingsvergunning dat het college heeft verleend? U kunt tegen deze besluiten alleen beroep instellen als u belanghebbende bent. Bovendien moet u tijdig een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad of over de ontwerp omgevingsvergunning bij het college hebben ingediend. Dit laatste geldt niet als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest zich tijdig tot de raad of het college te wenden.
Als u beroep wilt instellen, moet u een gemotiveerd beroepschrift sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen in de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning ter inzage ligt.
Stelt u beroep in of hebt u dit al gedaan? Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.
Naar boven