Logo Heeze-Leende
Vastgesteld wijzigingsplan burgemeester Vogelslaan 4 Leende, Heeze-Leende

Burgemeester en wethouders hebben in de vergadering van 1 juni 2015 besloten om het wijzigingsplan “burgemeester Vogelslaan 4 Leende” gewijzigd vast te stellen. Het wijzigingsplan ziet op een vormverandering van het bestemmingsvlak “Agrarisch -Agrarisch Bedrijf” van het gemengde agrarisch bedrijf (melkvee en varkens) aan de locatie burgemeester Vogelslaan 4 te Leende. De wijziging ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan ziet het aanpassen van enkele planregels ten einde te voldoen aan de Verordening ruimte 2014.

Het wijzigingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 18 juni 2015 gedurende zes weken en derhalve tot en met woensdag 29 juli 2015 tijdens de openingsuren ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. Tevens is het wijzigingsplan digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.heeze-leende.nl.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan en door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze in te dienen. Tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Het wijzigingsplan treedt in werking na afloop van de bovengenoemde termijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan treedt het wijzigingsplan niet in werking totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven