Ontwerpbestemmingsplan 1e herziening Dorp Renswoude
Logo Renswoude
Vanaf 16 juni 2015 ligt gedurende zes weken ter visie het ontwerp van de eerste partiële herziening van het bestemmingsplan Dorp.
Deze herziening heeft betrekking op enkele delen in de wijk Beekweide waar nu de verkeer- of groenbestemming op ligt. Deze delen zullen de woongebiedbestemming krijgen, waardoor een betere verkaveling van het resterende plangebied Beekweide mogelijk is. Binnen de bestemming ‘woongebied’ is niet alleen woningbouw, maar ook de inrichting van wegen en groen mogelijk.
 
Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website www.renswoude.nl. U komt hier door achtereenvolgens te klikken op Wonen en Leven, Bouwen en Slopen, Bestemmingsplannen en 1e Herziening Dorp. Ook vindt u op deze site een verwijzing naar de www.ruimtelijkeplannen.nl waarop u het ontwerp-bestemmingsplan eveneens kunt raadplegen. Verder ligt het plan tijdens de openingstijden ter inzage op de Afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis. Desgevraagd wordt de gelegenheid geboden om het ontwerpbestemmingsplan in te zien buiten kantoortijden. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer J.C. van Essen.
 
Gedurende de termijn van zes weken (derhalve tot 28 juli 2015) kunt u schriftelijk of mondeling gemotiveerde zienswijzen met betrekking tot het ontwerpplan naar voren brengen. U kunt uw schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig een afspraak gemaakt te worden met de heer J.C. van Essen.
Voor mee r informatie:
J.C. van Essen (tel: 0318 – 57 81 60/ j.van.essen@renswoude.nl)
Renswoude, 15 juni 201 5
Naar boven