Ontwerpbestemmingsplan Schutboomweg ongenummerd
Logo Best
Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 17 juni 2015 tot en met 28 juli 2015 het ontwerpbestemmingsplan tijdens openingstijden kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best.
Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van het realiseren van één woning, waarbij het de mogelijkheid vervangt om drie woningen te bouwen. Het plangebied ligt tussen de woningen Schutboomweg 5 en 5a.
Op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Schutboomweg ongenummerd’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in pdf beschikbaar via www.gemeentebest.nl> bouwen en verbouwen >> bestemmingsplannen >> Schutboomweg ongenummerd en digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0753.bpschutbwong-ON01.
Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via e-mail is niet mogelijk.
Heeft u vragen over het ontwerpbestemmingsplan neemt u dan contact op met mw. H. Jacobs.
Naar boven