Logo Velsen
Ontwerpbestemmingsplan Spaarnwoude, Velsen

Aankondiging

De gemeente Velsen is van plan een nieuw bestemmingsplan voor het Recreatiegebied Spaarnwoude vast te stellen. Voor de gemeenteraad het bestemmingsplan vast stelt ontvangt zij graag uw zienswijzen met betrekking tot dit plan.

Waar ligt het plangebied

Het plangebied betreft het Recreatiegebied Spaarnwoude voor zover dit binnen de gemeente Velsen ligt. Dit met uitzondering van de Zuiderscheg en Fort Benoorden Spaarndam.

Inzage in het plan

Krachtens artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4, artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht, ligt het ontwerpbestemmingsplan Spaarnwoude (idn: NL.IMRO.0453.BP1100SPAARNWOUDE-O001) van vrijdag 16 januari tot en met donderdag 26 februari 2015 ter inzage bij de receptie van het stadhuis en de centrale bibliotheek. Het digitale bestemmingsplan is ook te raadplegen via de gemeentesite www.velsen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

De openingstijden van het stadhuis zijn op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Voor inhoudelijke vragen over het bestemmingsplan kunt u bellen of een afspraak maken met de behandelend ambtenaar (zie onderstaande gegevens).

Indienen van zienswijzen

Tot en met donderdag 26 februari 2015 kunt u een zienswijze indienen op het plan. Dit doet u door een brief te richten aan gemeenteraad van Velsen, Postbus 465, 1970 AL IJmuiden, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Spaarnwoude” of via ro@velsen.nl, vergeet daarbij niet duidelijk uw fysieke postadres aan te geven. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar dhr. Pijpers, telefoonnummer 0255-567200.

Naar boven