Logo Harderwijk
Ontwerpomgevingsvergunning Landschapsinrichting Drielanden-West, Harderwijk

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de realisatie van landschapsinrichting in Drielanden-West. Deze landschapsinrichting vindt plaats voorafgaand aan de ontwikkeling van de wijk. De reeds aanwezige houtwallenstructuur zal worden uitgebreid en de belangrijke landschappelijke plekken in de toekomstige wijk worden aangeplant.

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 18 juni gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Informatie: afd. Ruimte, dhr J. Haklander, tel. 411247.

De ontwerpomgevingsvergunning kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl). Het ontwerp (NL.IMRO.0243.PB000151-0001) is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: http://www.harderwijk.nl/leven/drielanden_3175/.

Naar boven