Logo Harderwijk
Ontwerpomgevingsvergunning Grevenhofsweg 2, Harderwijk

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een woning op het perceel Grevenhofsweg 2. Deze woning kan op grond van het huidige bestemmingsplan niet gebouwd wordt, waardoor omgevingsvergunning wordt verleend om af te wijken van het bestemmingsplan. Deze woning is mogelijk in het kader van de regeling voor functieverandering (rood-voor-rood)

De ontwerpomgevingsvergunning Grevenhofsweg 2 ligt met ingang van 18 juni gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder schriftelijk of digitaal een zienswijze kenbaar maken bij de burgemeester en wethouders. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: afd. Ruimte, dhr E. de Graaf, tel. 411911.

De ontwerpomgevingsvergunning kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans). Het ontwerp (NL.IMRO.0243.PB00156-0001) is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenbuitengebied

Naar boven