Logo Hulst
Voorbereidingsbesluit Grondgebied Hulst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hulst maken op grond van artikel 3.7. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 11 juni 2015 heeft verklaard dat, een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het grondgebied van de gemeente Hulst zoals aangegeven op de bij het besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte situatietekening NL.IMRO.0677.VbgrondgebHulst-000V.

Het voorbereidingsbesluit zorgt ervoor dat woningen of andere gebouwen niet zonder meer voor huisvesting van arbeidsmigranten in gebruik kunnen worden genomen.

Het voorbereidingsbesluit geldt voor een termijn van één jaar en treedt in werking op 13 juni 2015. Tegen dit besluit is op grond van artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en beroep mogelijk.

Het voorbereidingsbesluit ligt gedurende zes weken tijdens de openingstijden voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.gemeentehulst.nl, in het menu onder ‘inwoners’, ‘wonen en (ver)bouwen’, bestemmingsplannen.

Tegen betaling van de leges of gemaakte kosten zijn de ter inzage liggende stukken in afschrift verkrijgbaar.

Hulst, 12 juni 2015

Burgemeester en wethouders van Hulst, De burgemeester, J.F. Mulder

De Secretaris, S. ter Wal

Naar boven