Logo Nijmegen
Ontwerpomgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) ‘Nijmegen Kanaalhavens – 2 (Lichtmasten CTN)’, Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen heeft op 18 november 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van de heer M. Lind namens de Combinatie Colijn Aannemersbedrijf – Reef Infra voor het verhogen van de lichtmasten van 25 meter naar 30 meter op de locatie Winselingseweg 80 te Nijmegen. De aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer Z14.038114

Het betreft de volgende activiteiten:

  • A. het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, e.a. (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo)

  • B. het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo)

Het ontwerpbesluit, met bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van donderdag 11 juni 2015 tot en met woensdag 22 juli 2015) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.

Het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, is digitaal als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Zienswijze

In de periode van donderdag 11 juni 2015 tot en met woensdag 22 juli 2015 kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze geven op het ontwerpbesluit.

Een schriftelijke zienswijze moet – o.v.v. het zaaknummer – worden gestuurd naar de gemeente Nijmegen, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14024. Van een mondeling ingebrachte zienswijze wordt een verslag gemaakt.

De indiener van een zienswijze kan verzoeken dat zijn persoonlijke gegevens niet bekend worden gemaakt.

De aanvrager van de vergunning krijgt gelegenheid om te reageren op de ingebrachte zienswijzen. Deze reactie wordt betrokken bij het nemen van de beslissing op de aanvraag.

Als er geen zienswijzen worden ingediend, moet er binnen vier weken na afloop van de termijn van terinzagelegging een beslissing worden genomen op de aanvraag.

Naar boven