Logo Noord-Holland
Faunabeheereenheid Noord-Holland te Haarlem, Noord-Holland

NATUURBESCHERMINGSWET

Vergunning

Gedeputeerde staten van Noord-Holland maken bekend dat zij op grond van artikel 19d, lid 1 van de Natuurbeschermingswet 1998 vergunning hebben verleend aan

Faunabeheereenheid Noord-Holland te Haarlem voor de uitvoering van populatiebeheer ten behoeve van het voorkomen van landbouwschade, in en nabij het Natura 2000-gebied ‘Wormer- en Jisperveld & Kalverpolder’ van de Grauwe gans, de Brandgans, de Canadese gans en de Nijlgans en verwilderde gedomesticeerde en/of hybride soorten in al hun verschijningsvormen conform het overgelegde Uitvoeringsplan.

Inzage

De aanvraag, de vergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 6 juni 2015 tot en met

17 juli 2015 ter inzage bij de sector Vergunningen van de provincie Noord-Holland, Houtplein 33 te Haarlem, uitsluitend na een telefonisch gemaakte afspraak (tel.: 0800 9986734).

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het Servicepunt SVT, e-mail Servicepunt-svt@noord-holland.nl.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tot en met 17 juli 2015 op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift schriftelijk indienen bij het college van gedeputeerde staten van Noord-Holland, t.a.v. de secretaris van de Hoor- en adviescommissie, Postbus 123, 2000 MD Haarlem. Degene die op deze wijze bezwaarschrift heeft ingebracht kan later tegen het besluit beroep instellen.

Tevens bestaat op grond van artikel 8:81 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht de mogelijkheid om indien -gelet op de betrokken belangen- onverwijlde spoed dit vereist, gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de Raad van State, t.a.v. de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven