KENNISGEVING ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING INRICHTING NOORDWOLDE-1/ WESTSTELLLINGWERF-1

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Op 22 januari 2015 heeft Vermilion Oil & Gas Netherlands B.V. te Harlingen, een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op de inrichting Noordwolde-1/Weststellingwerf-1, gelegen aan de Schapendrift 10 te Noordwolde, in de gemeente Weststellingwerf, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Noordwolde, sectie N, nummer 1067.

De vergunningaanvraag betreft het in gebruik nemen van een permanente installatie voor het ontzuren van aardgascondensaat en het actualiseren van de vigerende vergunningen.

De Minister is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

Het ontwerpbesluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 11 juni 2015 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Weststellingwerf te Wolvega. Wij adviseren u voor de inzage van dit ontwerpbesluit eerst contact op te nemen met de gemeente (tel. 14 0561).

Tot en met 22 juli 2015 kan een ieder zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit schriftelijk kenbaar maken aan:

Ministerie van Economische Zaken

DG Energie, Telecom en Mededinging, Directie Energiemarkt

T.a.v. M.E.J. Pieters

Postbus 20401

2500 EK DEN HAAG

Ook voor inlichtingen kunt u zich wenden tot M.E.J. Pieters (tel. 070 – 379 8389) van het Ministerie van Economische Zaken.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven