Logo Waalwijk
Vastgesteld bestemmingsplan ’t Vaartje 112a Waspik, Waalwijk

De gemeenteraad heeft op 18 december 2014 het bestemmingsplan ’t Vaartje 112a Waspik vastgesteld overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro). Daarbij heeft de gemeenteraad besloten op grond van artikel 6.12 Wro geen exploitatieplan vast te stellen, omdat het verhaal van de kosten van exploitatie anderszins is verzekerd. Het bestemmingsplan voorziet in de bestemmings- en functiewijziging van “bedrijfsdoeleinden” in “wonen” voor het ‘t ‘Vaartje 112a Waspik, kadastraal bekend WKP01, nummer D01958.

Inzage

Het bestemmingsplan ligt met bijlagen en bijbehorend raadsbesluit met ingang van 22 januari 2015 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6. U kunt het bestemmingsplan ook in pdf bekijken via www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen. De digitale versie van het plan kunt u raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, met ID: NL.IMRO.0867.bpWStVaartje112a-va01.

Beroep

Met ingang van de dag na die dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, kan daartegen binnen zes weken beroep worden aangetekend door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, en door degene, die in redelijkheid niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerp van dat bestemmingsplan bij de gemeenteraad te hebben ingediend. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Digitaal kan beroep worden ingesteld via http://digitaalloket.raadvanstate.nl. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe moet tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Binnen de beroepstermijn kan gelijktijdig met het instellen van beroep, en wanneer sprake is van spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van genoemde afdeling. Voor het instellen van beroep en een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van genoemd bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor nadere informatie over dit plan kunt u contact opnemen met de heer B. Ummels van de afdeling Ruimtelijke & Sociale Ontwikkeling, telefonisch 0416-683456 of per mail bummels@waalwijk.nl

Waalwijk, 21 januari 2015

Het College van Waalwijk

Naar boven