Logo Sluis
Ontwerpwijzigingsplan Schaapweg 1 en 1A te Breskens, Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij voornemens zijn om het bestemmingsplan voor het perceel gelegen aan de Schaapweg 1 te Breskens te wijzigen. De bestemming is 'Wonen – 2' en het maximaal aantal wooneenheden gaat van één naar twee. Op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en conform het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht worden belanghebbenden in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent dit voornemen kenbaar te maken.

Het ontwerpwijzigingsplan met de daarbij behorende bijlagen, en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het wijzigingsplan liggen met ingang van 22 januari 2015 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Daarnaast is het wijzigingsplan, met bijbehorende stukken ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer NL.IMRO.1714.wpschaapweg14-ON01).

Tijdens deze periode kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en Wethouders van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak gemaakt worden via telefoonnummer 140117.

Oostburg, 21 januari 2015

Burgemeester en wethouders van Sluis, A.M.M. Jetten, burgemeester

S.I. de Kievit-Minnaert, secretaris

Naar boven