Logo Lopik
Voorontwerpwijzigingsplan Boveneind ZZ 33a, Lopik

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat het wijzigingsplan Boveneind ZZ 33a in voorontwerp ter inzage ligt.

Wijzigingsplan Boveneind ZZ 33a

Op het perceel is een varkenshouderij gevestigd. De initiatiefnemer wenst de bestaande bedrijfsbebouwing te gebruiken ten behoeve van de vervolgfuncties opslag en bedrijfsactiviteiten tot categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. De bestaande bebouwing, inclusief de bedrijfswoning, blijft gehandhaafd en wordt verder landschappelijk ingepast. De intensieve veehouderij komt te vervallen en de agrarische bestemming wordt omgezet naar een bedrijfsbestemming

Ter inzage

Het voorontwerpwijzigingsplan ligt van 10 juni 2015 t/m 21 juli 2015 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het wijzigingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder “Inwoners” en “Bestemmingsplannen” en vervolgens onder “Landelijk gebied / in procedure”.

Inspraak

Gedurende de termijn van 6 weken kunnen ingezetenen van de gemeente Lopik en belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie op het voorontwerpwijzigingsplan sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Vervolgprocedure

Na beoordeling van de inspraakreacties zal het ontwerpwijzigingsplan worden opgesteld, waarop zienswijzen kunnen worden ingediend. Uiteindelijk zal het college van burgemeester en wethouders een beslissing nemen over de vaststelling van het wijzigingsplan. Voor meer informatie over deze publicatie kunt u tijdens kantooruren, met uitzondering van maandagen, contact opnemen met de heer J. Broeke, tel: 0348 – 559892.

Naar boven