Logo Reimerswaal
Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder bouwen van een woning met schuur en wagenschuur, Oude Rijksweg 11C in Krabbendijke, Reimerswaal

Burgemeester en wethouders van Reimerswaal maken op grond van artikel 110c, lid 1, van de Wet geluidhinder bekend dat het bij de ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning met schuur en wagenschuur aan de Oude Rijksweg 11C in Krabbendijke behorende ontwerpbesluit hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting op grond van de Wet geluidhinder, van donderdag 11 juni 2015 tot en met 22 juli 2015 als bijlage bij de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt. De hogere waarden zijn nodig vanwege de geluidsbelasting van het wegverkeerslawaai van de N289/Oude Rijksweg.

De stukken kunnen worden ingezien via de gemeentelijke website (www.reimerswaal.nl, onder actueel, bekendmakingen, omgevingsvergunning ontwerp), tijdens de openingsuren bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen en verder uitsluitend op afspraak. Een afspraak kan worden gemaakt via het centrale telefoonnummer 140113.

Over het ontwerpbesluit voor de hogere waarden geluidhinder kunnen belanghebbenden gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Reimerswaal, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt aan mevrouw M.J. Baas van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Mevrouw Baas is bereikbaar via het centrale telefoonnummer 140113.

Kruiningen, 10 juni 2015

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal J. Gideonse Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven