Logo Dantumadiel
Ontwerp omgevingsvergunningen het dempen van een watergang gemeente Veenwouden, sectie I, nummer 817 en Readtsjerk, Boskwei 29 het plaatsen van een bijgebouw, Dantumadiel

Burgemeester en wethouders van Dantumadiel zijn van plan de volgende omgevingsvergunningen te verlenen:

  • het dempen van een watergang in strijd met het bestemmingsplan in verband met natuurontwikkeling, op het perceel kadastraal bekend gemeente Veenwouden, sectie I, nummer 817 (gedeeltelijk) en plaatselijk bekend als ten zuiden van De Falom, en

  • Readtsjerk, Boskwei 29 het plaatsen van een bijgebouw.

Omdat de aanvragen in strijd zijn met de geldende bestemmingsplannen kan er niet zonder meer een omgevingsvergunning worden verleend. Het college is van plan om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van de bestemmingsplannen.

De ontwerpbesluiten en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van donderdag 11 juni 2015 gedurende een termijn van zes weken worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Hynsteblom 4 in Damwâld. De ontwerpbesluiten zijn vanaf die datum eveneens digitaal te bekijken op onze website www.dantumadiel.eu en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De directe linken met IMRO codering van de twee ontwerpbesluiten zijn:

Gedurende deze termijn kan iedereen op de volgende wijze zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel:

  • Schriftelijk, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, postbus 22, 9104 ZG Damwâld;

  • Mondeling, voor een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 14-0511 en vragen naar de behandelende ambtenaar. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij u – in geval van een mondelinge zienswijze- uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken.

Damwâld, 10 juni 2015

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel, K.S. Heldoorn, burgemeester

B.T.T. Schat, secretaris

Naar boven