Logo Moerdijk
Vaststelling reparatiebesluit bestemmingsplan ‘Kern Standdaarbuiten’, Moerdijk

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Moerdijk maakt bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 18 december 2014 heeft besloten om het raadsbesluit tot het vaststellen van het bestemmingsplan ‘Kern Standdaarbuiten’ van 14 maart 2013 te wijzigen (reparatiebesluit).

Het reparatiebesluit bestemmingsplan 'Kern Standdaarbuiten' heeft betrekking op de volgende wijziging:

  • in artikel 7.2 wordt een (nieuwe) sub n toegevoegd – de bouwhoogte van de silo's behorende bij de Veerstraat 24 bedraagt maximaal 17 meter, met een maximaal oppervlak van 217m² – de overige navolgende subleden van het bestemmingsplan 'Kern Standdaarbuiten' worden vernummerd;

  • het plan wordt van een aangepast identificatienummer voorzien: NL.IMRO.1709.standdaarb1eherz-BP40.

Ter inzage termijn

Het reparatiebesluit en de bijbehorende stukken zijn vanaf 22 januari 2015 tot en met 4 maart 2015 in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.moerdijk.nl/ruimtelijkeplannen. Tevens liggen de stukken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Beroep

Gedurende de bovengenoemde termijn kan tegen dit reparatiebesluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van dit gedeelte van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van genoemde termijn. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Degene die beroep hebben ingesteld, kunnen tevens een verzoek doen om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zevenbergen, 21 januari 2015

Naar boven