Ontwerpbestemmingsplan ‘Jan Sluytersstraat’ en voornemen aanpassing Welstandsnota
Logo 's-Hertogenbosch
Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en op grond van de gemeentelijke Inspraakverordening
Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Jan Sluytersstraat’ (NL.IMRO.0796.0002249-1301) met ingang van 8 juni gedurende zes weken ter inzage ligt op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.
Het plangebied is gelegen in de wijk Oost/Hintham in Hintham. De grenzen van het plan zijn als volgt:
  • 1.
    Jan Sluytersstraat in het westen;
  • 2.
    De plas Het IJzeren Kind in het noorden;
  • 3.
    De woonpercelen aan de Vincent van Goghlaan in het oosten;
  • 4.
    Waterloop de Aa in het zuiden.
Dit plan maakt een woongebied mogelijk: woningbouw met bijbehorende functies (o.a. wegen, paden en groenvoorzieningen) op het voormalige sportcomplex aan de Jan Sluytersstraat.
Daarbij is het college van burgemeester en wethouders voornemens de gemeenteraad voor te stellen de Welstandsnota aan te passen, om het nieuwe woongebied aan de Jan Sluytersstraat als welstandsvrij aan te duiden. Op dit voornemen kan iedereen met ingang van 8 juni 2015 gedurende zes weken reageren in het kader van de gemeentelijke Inspraakverordening.
 
Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?
In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?
  • 1.
    Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. 
  • 2.
    Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel naar het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.
Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? Op het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.
 
Wilt u reageren op de aanpassing van de Welstandsnota?
Met ingang van 8 juni 2015 kan iedereen gedurende zes weken schriftelijk of mondeling reageren op het voornemen om de Welstandsnota aan te passen door het woongebied als welstandsvrij aan te wijzen. Wilt u reageren op aanpassing van de Welstandnota?
  • 1.
    Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen naar: Burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.
  • 2.
    Wilt u mondeling een inspraakreactie indienen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel naar het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.
Naar boven