Logo Tubbergen
Aanvraag omgevingsvergunning voor vernieuwen varkensschuur op Breemorsweg 15 te Fleringen, Tubbergen

Met ingang van woensdag 10 juni 2015 ligt gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum de ontwerpbeschikking op de aanvraag om omgevingsvergunning voor een project op de locatie:

  • Breemorsweg 15 te Fleringen. Het betreft het vernieuwen van een varkensschuur. De strekking van het ontwerp is dat de vergunning wordt verleend. Aan de vergunning worden voorschriften verbonden. Omdat de aanvraag (mede) betrekking heeft op een “projectbesluit” als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid onderdeel a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt de ontwerpbeschikking ook digitaal gepubliceerd. Het ontwerpbesluit kunt u inzien via RO-online (http://ruimtelijkeplannen.nl/?planid=NL.IMRO.0183.1503438-ow01) en op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl. Op de gemeentelijke website kunt u ook een directe link vinden naar het ontwerpbesluit op RO-online.

  • De termijn van terinzagelegging van 6 weken gaat in op de dag na de datum van deze publicatie. Tijdens die termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij het gemeentebestuur van Tubbergen.

Naar boven