Logo Reusel-De Mierden
Ontwerpbesluit-omgevingsvergunning uitbreiding Schepersweijer 1a te Reusel, Reusel-De Mierden

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden maken bekend dat zij voornemens zijn voor de activiteiten bouwen, in afwijking bestemmingsplan, natuur en milieu een omgevingsvergunning te verlenen voor uitbreiden van een veehouderij aan de Schepersweijer 1a in Reusel.

De ontwerpomgevingsvergunning beoogt om het huidige vleeskuikenbedrijf om te vormen tot een bedrijf voor de opfok van vleeskuikenouderdieren en daarmee de oppervlakte bebouwing uit te breiden van 2.763 m² naar ca. 7.700 m² binnen het huidige bestemmingsvlak. De huidige bebouwing wordt vervangen door 4 nieuwe stallen.

Inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 15 juni tot en met 27 juli 2015 ter inzage. Inzage van deze stukken kan enkel op afspraak (via e-mail: bouwloket@reuseldemierden.nl of telefoonnummer 0497-650650). Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak maken. Dan zorgen wij er voor dat de stukken voor u beschikbaar zijn. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

U kunt het ontwerpbesluit ook digitaal raadplegen op:

Het identificatienummer van het ontwerpbesluit is NL.IMRO.1667.OVBsch0042-ON01.

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder een zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders. Dit kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk (geen e-mail): burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA Reusel;

  • mondeling: na afspraak via e-mail: bouwloket@reuseldemierden.nl of telefoonnummer 0497-650650. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge zienswijze.

Tegen de uiteindelijke beschikking kan alleen door belanghebbenden beroep worden ingesteld als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Reusel, 12 juni 2015

Naar boven