Logo Reusel-De Mierden
Omgevingsvergunning Speelman 1 t/m 25 en de Schrijver 8 t/m 26 te Reusel, Reusel-De Mierden

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden maken bekend dat zij een omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en afwijken bestemmingsplan hebben verleend voor het bouwen van 23 woningen aan de Speelman 1 t/m 25 en de Schrijver 8 t/m 26 te Reusel. De omgevingsvergunning is op 3 juni 2015 verzonden.

Inzage

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen van maandag 15 juni tot en met maandag 27 juli 2015 ter inzage. Inzage van deze stukken kan enkel op afspraak (via e-mail: bouwloket@reuseldemierden.nl of telefoonnummer 0497-650650). Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak maken. Dan zorgen wij er voor dat de stukken voor u beschikbaar zijn. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

U kunt het besluit ook digitaal raadplegen op:

Het identificatienummer van het besluit is NL.IMRO.1667.PBRmolen1010-VAST.

Beroep en voorlopige voorziening

Beroep

Tijdens de ter inzage termijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Spoed

Is het beroepschrift zo spoedeisend dat u de behandeling ervan niet kunt afwachten? Dan kunt u bij de Voorzitter van de Rechtbank Oost-Brabant een voorlopige voorziening aanvragen. Dat is een voorlopige beslissing om de inwerkingtreding van de omgevingsvergunning uit te stellen. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen, als u een beroepschrift heeft ingediend.

Kosten

Aan het indienen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen en/of een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Kijk op deze site voor de voorwaarden.

Reusel, 12 juni 2015

Naar boven