Logo Brunssum
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘USAG’, Brunssum

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken conform het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld ten behoeve de verplaatsing van de Amerikaanse militairen uit Schinnen (USAG) naar een deel van de POMS-sites op het Hendrikterrein. Op het terrein zijn diverse voorzieningen voor de Amerikaanse militairen beoogd, zoals kantoren, werkplaats, recreatieve voorzieningen, winkels en legering.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “USAG” ligt met ingang van 11 juni 2015 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage en is te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is daar opgenomen onder planidentificatienummer NL.IMRO.0899.BPUSAG-OW01.

Verder kan het vastgestelde bestemmingsplan in pdf-vorm worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.brunssum.nl/bestemmingsplannen en kan dit gedurende de openingstijden worden ingezien bij het loket Vergunningen in de gemeentewinkel, Lindeplein 1 te Brunssum.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de terinzagetermijn (vanaf 11 juni 2015 t/m 22 juli 2015) kan eenieder ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad zienswijzen indienen. Deze kunnen zowel schriftelijk (Postbus 250, 6440 AG Brunssum), alsook mondeling worden ingediend. De voorkeur gaat uit naar het schriftelijk indienen van zienswijzen. Degene die mondeling zienswijzen naar voren wil brengen, kan daartoe tijdens de openingstijden van de Gemeentewinkel contact opnemen met de medewerkers van voornoemd loket Vergunningen (telefoonnummer 045-527 86 60). De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact op met degene die mondeling zienswijzen naar voren wil brengen.

Brunssum, 10 juni 2015

Naar boven