Olburgen, 'Buitengebied Dorado Beach', ontwerpbestemmingsplan, het planMER en exploitatieplan
Logo Bronckhorst
Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Dorado Beach en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 4 juni t/m 15 juli 2015 voor een ieder ter inzage. Voor dit bestemmingsplan is mede een milieueffectrapportage (MER) en een exploitatieplan opgesteld. Deze stukken liggen gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.
 
Het plan heeft betrekking op de herstructurering en de uitbreiding van het bestaande recreatiepark Dorado Beach aan de Pipeluurseweg 8 te Olburgen.
 
Ontwerpbestemmingsplan
De ruimtelijke kaders voor de ontwikkeling worden weergegeven in het ontwerpbestemmingsplan.
 
Milieueffectrapportage (MER)
In de milieueffectrapportage zijn de (milieu)effecten en de ontsluitingsvarianten (alternatieven) van het park geïnventariseerd en beoordeeld. De uitkomsten van de milieueffectrapportage zijn in het ontwerpbestemmingsplan verwerkt.
 
Ontwerpexploitatieplan
Een exploitatieplan geeft de gemeente een mogelijkheid om kosten te verhalen en aanvullende eisen te stellen bij de onderhavige ontwikkeling.
 
U kunt het bestemmingsplan en de milieueffectrapportage (als bijlage in het bestemmingsplan opgenomen) op de volgende manieren inzien:
• digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via www.ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl (werkt alleen als u over een gml-viewer beschikt).
 
Een exemplaar van het exploitatieplan is als bijlage bij deze publicatie opgenomen. U kunt het exploitatieplan ook op de volgende manieren inzien :
• digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via www.ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl (werkt alleen als u over een gml-viewer beschikt).
 
• op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.
 
U kunt het plan en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl > actueel > bekendmakingen.
 
Zienswijze indienen?
Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan, de MER en het ontwerpexploitatieplan naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad.
 
Naar boven