Logo Bloemendaal
Ter visie legging omgevingsvergunning Vogelenzangseweg 49A, Bloemendaal

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 19 mei 2015 een omgevingsvergunning afgegeven voor de activiteit ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ voor het gebruik van de kas aan de Vogelenzangseweg 49A te Vogelenzang voor horeca categorie 2B activiteiten.

De omgevingsvergunning inclusief bijlagen ligt vanaf 5 juni t/m 16 juli 2015 ter inzage. Via de website www.bloemendaal.nl/wonen-en-leven/bestemmingsplannen kunt u de omgevingsvergunning inclusief bijlagen digitaal raadplegen. Kijk hiervoor onder het kopje Landelijk Gebied > In Procedure.

Wilt u de omgevingsvergunning liever op papier inzien? Dan kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij:

  • 1. Het gemeentehuis van Bloemendaal, Bloemendaalseweg 158 te Overveen.

  • 2. De dependance Bennebroek, Bennebroekerlaan 5 te Bennebroek.

Beroep instellen

Vanaf 5 juni t/m 16 juli 2015 kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning hebben ingediend beroep instellen tegen het verlenen van de omgevingsvergunning.

Beroep kan worden ingesteld bij de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Het beroep kan ook digitaal worden ingediend bij via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor is wel een elektronische handtekening nodig (DigiD). Meer informatie over het indienen van een beroepschrift vindt u op www.derechtsspraak.nl

Dit besluit treedt in werking op de dag na het verstrijken van de beroepstermijn. Het ingediende beroep schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank te Haarlem. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de omgevingsvergunning, neem dan contact op met de behandelend ambtenaar, de heer J. Rozema (023 – 5225 708 of j.rozema@bloemendaal.nl).

Naar boven