Ontwerpwijzigingsplan Emmen, Centrum Oost Sleedoorn
Logo Emmen
Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend, dat het ontwerpwijzigingsplan Emmen, Centrum Oost Sleedoorn vervat in het GML-bestand “NL.IMRO. 0114.2014034-W502” vanaf 5 juni 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.
Het bestemmingsplan ligt in het plangebied van het bestemmingsplan Emmen, Centrum Oost. Het plangebied wordt begrensd door de woonstraten Sleedoorn, Meidoorn en Hagedoorn. Het plan voorziet in het realiseren van 18 rijwoningen op een voormalige scholenlocatie. De voorkanten van de woningen worden gericht op de straten Meidoorn en de Sleedoorn. Aan de Meidoorn worden 3 blokken van 3 woningen gesitueerd. Aan de Sleedoorn worden 2 blokken gerealiseerd bestaande uit een blok van 4 woningen en een blok van 5 woningen.
U kunt het ontwerpwijzigingsplan op afspraak inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek buiten kantooruren). Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591
Het ontwerpwijzigingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.emmen.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl.
Binnen de termijn van zes weken kan een belanghebbende schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij Burgemeester en wethouder kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze Emmen, Centrum Oost Sleedoorn, zaak 69176-2014. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.emmen.nl/zienswijze .
Emmen, 22 mei 2015
burgemeester en wethouders van Emmen,
Naar boven