Logo Epe
Onherroepelijk bestemmingsplan Epe Noord, Sportpark de Wachtelenberg, Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het bestemmingsplan Epe Noord, Sportpark de Wachtelenberg onherroepelijk is geworden. Dit bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling omtrent het voornemen om binnen het plangebied de hoogte van de lichtmasten te verhogen van 8 meter naar 15 meter.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 9 oktober 2014 het bestemmingsplan Epe Noord, Sportpark de Wachtelenberg gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft daarna met ingang van 19 november 2014 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de gewijzigde vaststelling is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee per 31 december 2014 onherroepelijk geworden.

U kunt dit bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm door bijvoorbeeld uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.EPE019Wachtelenbwg-VBP1

Het onherroepelijke bestemmingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’.

Epe, 20 januari 2015

Naar boven