Logo Gulpen-Wittem
Ontwerpwijzigingsplan Crapoel 2a te Gulpen, Gulpen-Wittem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 11 juni 2015 ter inzage ligt:

Het ontwerpwijzigingsplan “Crapoel 2a te Gulpen”.

Het college is voornemens om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Buitengebied te wijzigen. Daarbij ziet het ontwerpwijzigingsplan toe op het het vergroten van de bouwkavel op het perceel kadastraal bekend Gulpen, sectie H nummer 105 plaatselijk bekend Crapoel 2a te Gulpen

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunnen gedurende 6 weken tijdens de openingsuren worden ingezien in het gemeentehuis. Tevens zijn het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken via onze website www.gulpen-wittem.nl (over Gulpen-Wittem/Bouwen, wonen en plannen/ bestemmingsplannen) en www.ruimtelijkeplannen.nl digitaal beschikbaar gesteld.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen van 11 juni 2015 tot en met 22 juli 2015 mondelinge of schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en Wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem, postbus 56, 5270 AB Gulpen onder vermelding van: “zienswijze ontwerpwijzigingsplan Crapoel 2a te Gulpen”

Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met dhr. R. Defaux via tel. 14043. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Tegen betaling kan een exemplaar van het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken worden verstrekt.

Naar boven