Logo Waddinxveen
Ontwerpwijzigingsplan Middelburgseweg 3, Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen hebben op 26 mei 2015 ingestemd met het ontwerpwijzigingsplan Middelburgseweg 3. Het plangebied ligt in de polder Bloemendaal, gelegen ten oosten van de kern Waddinxveen. Voor de exacte begrenzing van het plangebied verwijzen we naar de verbeelding bij het bestemmingsplan.

Het wijzigingsplan ‘Middelburgseweg 3’ vervangt voor dit plangebied het thans geldende bestemmingsplan ‘Landelijk Veen’ waarbij in artikel 4.7.5 de wijzigingsbevoegdheid is opgenomen om de bedrijfswoning om te zetten naar een plattelandswoning. B&W maken van deze mogelijkheid gebruik middels het wijzigingsplan met als doel bewoning van de woning mogelijk te maken door een ander dan een agrariër (derden).

Het ontwerpwijzigingsplan ligt op het gemeentehuis ter inzage van 4 juni 2015 tot en met 15 juli 2015. Gedurende die periode is het plan ook raadpleegbaar via de gemeentelijke website en via ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.wpmiddelburgseweg3-0301). Voor de openingstijden van het gemeentehuis wordt u verwezen naar de website van de gemeente.

Gedurende de gehele termijn kunt u schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van gemeente Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw R. Harinandansingh van de Afdeling Ruimte via telefoonnummer 14 0182

Naar boven