Logo Wijdemeren
Kennisgeving wijziging bestemmingsplan Loosdrecht, landelijk gebied noordoost, Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Loosdrecht, landelijk gebied noordoost, te wijzigen voor zover dit betrekking heeft op het perceel Nieuw-Loosdrechtsedijk 176 te Loosdrecht. Dit perceel is bestemd voor agrarisch bedrijf. De bedrijfsvoering is inmiddels beëindigd. De bestemming wordt gewijzigd in wonen en deze bestemming maakt de bouw van één woning mogelijk na sloop van agrarische bedrijfsbebouwing. Met verzoeker is een planschadeverhaalsovereenkomst gesloten.

Ter inzage

Het wijzigingsbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 4 juni 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur) aan de Rading 1, Loosdrecht. U kunt de stukken ook inzien op de gemeentelijke website www.wijdemeren.nl/terinzage.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzageligging kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. U kunt de zienswijze ook mondeling inbrengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via nummer (035) 65 59 403. Beroep tegen het uiteindelijke besluit tot wijziging van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is alleen mogelijk als een zienswijze tegen het ontwerpbesluit is ingediend.

Naar boven