Logo Den Haag
Ontwerpbestemmingsplan Duinoord, Den Haag

Het ontwerpbestemmingsplan Duinoord wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van 5 juni tot en met 16 juli 2015 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • in de vorm van pdf-bestanden op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied ligt in het stadsdeel Scheveningen van de gemeente Den Haag. Het plangebied wordt globaal begrensd door: de President Kennedylaan, de Stadhouderslaan, de Groot Hertoginnelaan, de Laan van Meerdervoort en de Conradkade.

Het doel van bestemmingsplan Duinoord is het vastleggen van de bestaande ruimtelijke structuur in een juridisch-planologisch kader.

Tevens biedt het bestemmingsplan een kader voor mogelijke nieuwe ontwikkelingen aan het Verhulstplein e.o.

De doelstelling voor het Verhulstplein e.o. is om te komen van een kantorenplein tot een woongebied met hoogwaardige inrichting. De ontwikkelingen worden mogelijk gemaakt door middel van in het bestemmingsplan opgenomen wijzigingsbevoegdheden.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze voorzien van uw naam, adres, dagtekening, handtekening en motivering, te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070-752 5113. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Informatieavond

Voor dit bestemmingsplan wordt op donderdag 11 juni 2015 van 19:00 uur tot 21:00 uur een informatieavond gehouden in de Maranathakerk, 2e Sweelinckplein 156 te Den Haag. U kunt zich hiervoor aanmelden via duinoord@denhaag.nl of via telefoonnummer: 070-353 4564.

Naar boven