Logo Den Haag
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein ZKD (Zichtenburg – Kerketuinen – Dekkershoek), Den Haag

Het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein ZKD (Zichtenburg – Kerketuinen – Dekkershoek) wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor eenieder met ingang van 5 juni tot en met 16 juli 2015 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • in de vorm van pdf-bestanden op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied ligt aan de rand van het stadsdeel Loosduinen. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Escamplaan, Margaretha van Hennebergweg, Q.A. Nederpelstraat, Dekkershoek (in verlengde P.C. Valentinstraat), Dedemsvaartweg, Meppelweg en Lozerlaan. Aan de overzijde ligt De Uithof.

Het doel van het bestemmingsplan is tweeledig. In hoofdzaak biedt het bestemmingsplan een actueel juridisch-planologisch kader. De bestaande situatie vormt daarbij het vertrekpunt. Daarnaast is het doel het bestendigen van het karakter van het gebied als bedrijventerrein. Het bestemmingsplan biedt de juridisch-planologische basis voor handhaving van de ruimtelijke situatie zoals die nu is en voor het beheer ervan in de toekomst.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze voorzien van uw naam, adres, dagtekening, handtekening en motivering, te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070 – 353 3573.

Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Inloopbijeenkomst

Voor dit bestemmingsplan wordt op donderdag 25 juni 2015 van 17:00 uur tot 19:00 uur een inloopbijeenkomst gehouden bij Facility Point Business & Meeting Center, Platinaweg 25 te Den Haag.

Naar boven