Logo Schinnen
Kennisgeving vaststelling bestemmingsplan ‘Tweede wijziging Bestemmingsplan Kernen’, Schinnen

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan “Tweede wijziging bestemmingsplan kernen” op 28 mei 2015 door de gemeenteraad gewijzigd is vastgesteld. Dit bestemmingsplan ligt met ingang van 3 juni 2015 voor de duur van zes weken, dus tot en met 15 augustus 2015, voor een ieder tijdens de openingstijden van het gemeentehuis Schinnen bij de publieksbalie ter inzage. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. Het bestemmingsplan behelst de kernen Amstenrade, Doenrade, Puth, Oirsbeek, Schinnen en Sweikhuizen en heeft betrekking op aantal specifieke locaties waarin reparaties en ontwikkelingen zijn voorzien. Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het eerder ter inzage gelegde ontwerp daarvan.

De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis tijdens de reguliere openingstijden. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Tevens is het bestemmingsplan vanaf 3 juni 2015 tot en met 15 augustus 2015 digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 15 augustus 2015 kan beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • eenieder tegen de gewijzigde planonderdelen;

  • belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben kunnen indienen;

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Naar boven