Vastgesteld bestemmingsplan ‘1e herziening Buitengebied noord en Kloosterstraat’
Logo 's-Hertogenbosch
Kennisgeving op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening
Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het bestemmingsplan ‘1e herziening Buitengebied noord en Kloosterstraat’ (NL.IMRO.0796.0002273-1401) met ingang van 1 juni 2015 gedurende zes weken ter inzage ligt. De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan op 12 mei 2015 vastgesteld.
Dit plan betreft een correctie van een onderdeel van het bestemmingsplan Buitengebied noord en Kloosterstraat zoals dat op 25 juni 2013 is vastgesteld.
De correctie heeft betrekking op de planologische regeling voor het motorcrossterrein aan de Meerse Plas. Met de correctie wordt de aanduiding ‘motorcrossterrein’ beperkt tot het gedeelte waar nu daadwerkelijk gecrosst wordt en wordt de mogelijkheid van het gebruik van het parkeerterrein als crossterrein uitgesloten.
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor.
Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen (klik op Bestemmingsplannen, Vastgesteld) of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.
Beroep tegen het bestemmingsplan?
Wilt u beroep instellen tegen het bestemmingsplan dat de raad heeft vastgesteld? U kunt alleen beroep instellen als u belanghebbende bent.
Als u beroep wilt instellen, moet u een gemotiveerd beroepschrift sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen in de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt.
Stelt u beroep in of hebt u dit al gedaan? Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.
Naar boven