Logo Roerdalen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Schuilgelegenheden voor hobbydieren’, Roerdalen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf dinsdag 9 juni 2015 gedurende 6 weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Schuilgelegenheden voor hobbydieren’ voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in een afwijkingsbevoegdheid en het stellen van voorwaarden voor het bouwen van schuilgelegenheden voor hobbydieren, voor percelen met de bestemming ‘Agrarisch met waarden – Landschapswaarden 1’, ‘Agrarisch met waarden – Landschapswaarden 2’ en ‘Agrarisch met waarden – Natuur- en landschapswaarden’.

INZAGE EN RAADPLEGEN

Ten behoeve van de planologische procedure ligt het ontwerpvaststellingsbesluit, het ontwerpbestemmingsplan en alle overige bijbehorende stukken conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 9 juni 2015 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis bij het Servicepunt Roerdalen en zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.1669.BPBG2015Schuilgh-OW01 of www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1669.BPBG2015Schuilgh-OW01.

ZIENSWIJZEN

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Roerdalen. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te zijn aan de Raad van de gemeente Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH, Sint Odiliënberg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, de heer E. Eussen. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer E. Eussen van de afdeling Leefomgeving via telefoonnummer (0475) 538 888 op maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van woensdag.

Sint Odiliënberg, juni 2015

Burgemeester en wethouders van Roerdalen, de secretaris, J.J.W.M. L’Ortije

de burgemeester, M.D. de Boer-Beerta

Naar boven