Logo Sliedrecht
Ontwerpbestemmingsplan Baanhoek-West, Uitwerkingsplan bedrijfslussen, Sliedrecht

Ter inzage

Vanaf vrijdag 5 juni 2015 ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Baanhoek-West, Uitwerkingsplan bedrijfslussen' ter inzage. Gedurende zes weken, dus tot en met 16 juli 2015, kan een ieder het plan inzien in het gemeentekantoor, Industrieweg 11.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl via het tabblad ‘Een plan bekijken’‘Bestemmingsplannen’ (identificatienummer: NL.IMRO.0610.bp02baanhoekwestbl-2001).

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, via: Plannen en projecten Ruimtelijke Plannen.

Plangebied

Inhoud bestemmingsplan

Onderhavig uitwerkingsplan maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan ‘Baanhoek West’, dat door de gemeenteraad is vastgesteld op 26 juni 2013. In dit bestemmingsplan is in artikel 13 van de regels de bestemming ‘Bedrijventerrein- Uit te werken’ opgenomen, waarin het juridisch kader wordt geboden voor de realisatie van een nog niet gerealiseerd bedrijventerrein aan de noordzijde van Baanhoek-West. In genoemd artikel is bepaald op welke wijze burgemeester en wethouders, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), deze bestemming nader moeten uitwerken.

Mogelijkheid zienswijzen

Tijdens de periode waarin het ontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt kunt u op de website van de gemeente digitaal een zienswijze indienen. Uw zienswijze kunt u ook schriftelijk kenbaar maken aan de gemeenteraad, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht.

Nadere informatie

Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het team VROM, telefoon (0184) 495 956.

Naar boven