Logo Apeldoorn
Ontwerp Zuidbroek uitwerking 26, Apeldoorn

Van 4 juni 2015 tot en met 15 juli 2015 ligt het ontwerp van Zuidbroek uitwerking 26 ter inzage. Het ontwerp van het uitwerkingsplan betreft de realisatie van elf woningen aan de Calypsostraat in Apeldoorn, tussen de Tangostraat en de Sambastraat.

Tijdens de periode waarin het ontwerp van het uitwerkingsplan ter inzage ligt kunnen belanghebbenden een zienswijze over het ontwerpplan geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp Zuidbroek uitwerking 26'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met de heer T. van Essen, tel. (055) 580 2613.

  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

    Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Het digitale uitwerkingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage.

Het ontwerp van het uitwerkingsplan ligt ook ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u er meer over vertellen. Het plan kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 3 juni 2015

Naar boven