Kennisgeving omgevingsvergunning Oostzanerdijk 205, Noorder IJplas, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Locatie: Oostzanerdijk 205, Noorder IJplas

Kenmerk: OLO 1531439

Onderwerp: tijdelijk verondieping Noorder IJplas e.a.

Namens burgemeester en Wethouders van Amsterdam (B&W) maakt de directeur van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied het volgende bekend:

Op 26 mei 2015 is, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, ten derde, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), onder OLO-nummer 1531439, een omgevingsvergunning verleend voor het tijdelijk in stand houden van de volgende bouwwerken, een bailbrug, een kantoorunit, een weegbrug, terreinafscheiding, drie zeecontainers, een asbestcontainer en een vergaderruimte, het realiseren en tijdelijk in stand houden van een uitweg, het in werking hebben van een tijdelijk gronddepot t.b.v. de verondieping van het Noorder IJplas aan de Oostzanerdijk 205, Noorder IJplas voor een periode tot

16-09-2023.

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 4 juni 2015, gedurende zes weken ter inzage bij:

Stadsdeel Centrum Informatiebalie/Voorlichtingsloket

Amstel 1

1011 PN AMSTERDAM

De ontwerpomgevingsvergunning heeft, met de bijbehorende stukken, vanaf donderdag 02 april 2015 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze periode zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

Deze kennisgeving is digitaal beschikbaar op http://www.amsterdam.nl/actueel/bekendmakingen. De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is digitaal beschikbaar op.

Naar boven