Logo Deventer
Vastgesteld bestemmingsplan Schooldijk 1, Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 4 juni tot en met 15 juli 2015 voor een ieder ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 27 mei 2015 vastgestelde bestemmingsplan “Schooldijk 1”

Inhoud

Op het perceel Schooldijk 1 te Schalkhaar is bebouwing van een voormalig agrarisch bedrijf aanwezig. Doordat de gebouwen hun functie hebben verloren, is sindsdien niet langer geïnvesteerd in het onderhoud van de gebouwen, waardoor een deel van deze bebouwing is aan te merken als landschapsontsierend. In het kader van Rood voor Rood wordt een deel van de bestaande bebouwing op het perceel gesloopt en mag een extra woning op het perceel worden gebouwd.

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op:

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op:

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

  • Publiekszaken, Leeuwenbrug 81,

  • het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70,

  • In Schalkhaar: Openbare bibliotheek Schalkhaar, Lindeboomsweg 1a – 3.

Reageren

Tot en met 16 juli 2015 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan of de ontwerpbesluiten bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven