Uitbreiding winkelcentrum Oosterboer: bekendmaking coördinatie ontwerp besluiten
Logo Meppel
Burgemeester en wethouders van Meppel maken bekend dat met ingang van 4 juni 2015 ontwerpen ter inzage liggen van:
  • -
    het bestemmingsplan ‘Meppel – Winkelcentrum Oosterboer’;
  • -
    de omgevingsvergunning voor de uitbreiding van winkelcentrum Oosterboer.
De plannen omvatten een uitbreiding van de supermarkt in Oosterboer, een herinrichting van het bestaande parkeerterrein en een uitbreiding van parkeerplaatsen aan de zuidzijde van het winkelcentrum ter plaatse van de waterbergingsvijver. De waterbergingsvijver wordt naar elders verplaatst. Globaal worden de plannen begrensd door de Osseweide, Ruskenstuk en Bouwkamp.
Waar kunt u de ontwerpen inzien?
Vanwege de samenhang worden de besluiten met toepassing van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd (coördinatieregeling). De terinzagelegging van het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning vindt gelijktijdig plaats. Het ontwerp bestemmingsplan (c.a.) met de planidentificatie NL.IMRO.0119.WinkelsOosterboer-BPB1 en het ontwerp van de omgevingsvergunning liggen met ingang van 4 juni 2015 gedurende zes weken (tot en met 15 juli 2015) voor een ieder ter inzage in het stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel. De openingstijden daarvan zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en tevens op vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Het ontwerp bestemmingsplan kan ook worden ingezien op de websites www.ruimtelijkeplannen.nl en www.meppel.nl/bestemmingsplannen.
Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?
Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij de gemeenteraad met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan en bij burgemeester en wethouder met betrekking tot de ontwerp omgevingsvergunning. In alle gevallen is het postadres Postbus 501, 7940 AM Meppel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 14 0522.
 
Burgemeester en wethouders Meppel, 3 juni 2015
Naar boven