Logo Midden-Drenthe
Ontwerpbestemmingsplan Hijken – Drift 7, Midden-Drenthe

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 22 januari 2015 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Hijken – Drift 7’ ter inzage ligt.

Het plangebied is het perceel Drift 7 te Hijken. Met dit bestemmingsplan wordt de maatschappelijke bestemming die nu op deze voormalige school ligt, omgezet in een woonbestemming. Er worden in het gebouw twee woningen mogelijk gemaakt.

Het ontwerpbestemmingsplan en de behorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De imro-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.Drift7HY-ONT1.

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage heeft eenieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke reactie sturen aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maakt u voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan en voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mw. T. van Hoek van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 94 09, e-mail gemeente@middendrenthe.nl

Naar boven