Logo Brummen
Vooraankondiging (wijzigings)bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 60 te Hall’, Brummen

Burgemeester en Wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Bro bekend dat er een bestemmingsplan in voorbereiding is voor:

(wijzigings)bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 60 te Hall’.

Het (wijzigings)bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 60 te Hall’ heeft betrekking op het perceel Dorpsstraat 60 te Hall bekend onder HAL 00, sectie B, nr 1594, in de kern Hall. Het wijzigingsplan voorziet in de realisatie van 1 vrijstaande woning op het perceel van het voormalige café/restaurant De Bok.

Omdat deze publicatie een vooraankondiging betreft kan hiertegen geen inspraakreactie/zienswijze worden ingediend. Op dit moment worden geen stukken met betrekking tot dit voornemen ter inzage gelegd en wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen. Op zeer korte termijn zal het ontwerp van het (wijzigings)bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dit wordt gepubliceerd in het elektronisch Gemeenteblad, op de website van de gemeente Brummen en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Dan wordt de mogelijkheid geboden tot het indienen van een zienswijze.

Inlichtingen

Afd. Beleid en Bedrijfsvoering (mevr. M. Peters), tel. (0575) 56 82 18.

Naar boven