Logo Waalwijk
Onherroepelijk bestemmingsplan St. Antonius van Padua, Waalwijk

Het bestemmingsplan St. Antonius van Padua is met ingang van 15 mei 2015 onherroepelijk van kracht geworden, omdat binnen de beroepstermijn geen beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ontvangen.

De hoofddoelstelling van het bestemmingsplan is het planologisch-juridisch mogelijk maken van een nieuwe ontwikkeling op de voormalige begraafplaats. De beoogde ontwikkeling ziet op de realisatie van 14 grondgebonden woningen.

Het plangebied wordt begrensd door de Von Gluckstraat, Ricard Wagnerstraat, Meijerbeerstraat en de achtertuinen van de woningen aan de St. Antoniusstraat.

Het bestemmingsplan is langs elektronische weg te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met ID nr. NL.IMRO.0867.000bpWWGluckstraat-va01 en via de gemeentelijke website www.waalwijk.nl > snel naar Ruimtelijke plannen, zie onder rechterkolom ‘verder lezen’. Het bestemmingsplan is op afspraak ook in papieren versie in te zien tijdens openingstijden van het stadhuis.

Naar boven