Logo Waalwijk
Bestemmingsplan Geluidtoedeling Bedrijventerrein Haven onherroepelijk van kracht, Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat het bij raadsbesluit van 14 juni 2013 vastgestelde bestemmingsplan ‘Geluidtoedeling Bedrijventerrein Haven’ met ingang van 28 maart 2015 onherroepelijk van kracht is aangezien het tijdens de beroepstermijn ingediende beroepschrift is ingetrokken. Dit betekent dat de behandeling van deze zaak is beëindigd en dat in deze zaak geen uitspraak wordt gedaan.

Doel van het bestemmingsplan Geluidtoedeling Bedrijventerrein Haven is het evenwichtig verdelen van de via het zonebeheerplan gecreëerde geluidruimte over de verschillende percelen c.q. bedrijven. Daarbij wordt de nog beschikbare geluidruimte gereserveerd voor nieuwe ontwikkelingen bij zowel bestaande als nieuw te vestigen bedrijven. Daarnaast wordt met dit bestemmingsplan de samenvoeging van de geluidzones van Haven I-VI en Haven Zeven en daarmee gepaard gaande zonewijziging geregeld.

Het plangebied van het bestemmingsplan Geluidtoedeling Bedrijventerrein Haven omvat de bedrijventerreinen Haven I-VI, Haven Zeven en het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein Afbouw Haven I t/m VI (gelegen ten oosten van het bestaande bedrijventerrein I-VI). Daarnaast is het omringende gebied opgenomen voor zover dit is gelegen binnen de grenzen van de nieuw vast te stellen geluidzone.

U kunt het bestemmingsplan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0867.BPWWGeluidbedHaven-oh01) en via de gemeentelijke website www.waalwijk.nl> snel naar Ruimtelijke plannen, zie onder rechterkolom ‘verder lezen’. Het bestemmingsplan is op afspraak ook in te zien op het stadhuis, Taxandriaweg 6, 5141 PA Waalwijk, tijdens openingstijden.

Naar boven