Besluit van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 13 mei 2015, kenmerk MBO-746768, wijziging van het Instellingsbesluit Tijdelijke adviescommissie regionaal investeringsfonds mbo in verband met het toetreden van enige nieuwe leden tot de commissie

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap,

Handelende in overeenstemming met de Staatssecretaris van Economische Zaken;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Instellingsbesluit Tijdelijke adviescommissie regionaal investeringsfonds mbo wordt als volgt gewijzigd:

A

In artikel 3, eerste lid, wordt ‘negen andere leden’ vervangen door: twaalf andere leden.

B

In artikel 4 worden onder vervanging van de punt aan het slot van onderdeel j door een puntkomma, drie onderdelen toegevoegd, luidende:

  • k. dhr. dr. R.J. Stol te Kimswerd;

  • l. dhr. drs. W.E. van den Brandt te Lunteren;

  • m. dhr. dr. J.P. van den Toren te Veenendaal.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant, waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2015.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkenen.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, M. Bussemaker

TOELICHTING

Deze wijziging van het instellingsbesluit Tijdelijke adviescommissie regionaal investeringsfonds mbo betreft de uitbreiding van de commissie met drie extra leden, waarmee het totaal nu uitkomt op een voorzitter en 12 andere leden. De uitbreiding van het aantal leden is nodig om een efficiënte beoordeling van het aantal ingediende aanvragen voor de tweede aanvraagperiode mogelijk te maken.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, M. Bussemaker

Naar boven